hello world!

Hello world, zo klassiek maar, waarom niet?

Zo, wie ben ik ?

Ik ben Whaxion (of Nicolas als je mijn echt naam verkiest). Ik ben een 17 jaar Belg.

Wat ik houd van:

  • Informatica
  • Free en open source software
  • De fediverse
  • Fotografie

Ik studeert wetenschappen op school en later zal ik informatica gestudeerd.

Meer informaties

Waarom?

So, ik wilde een site hebben. Ik dacht eerst over een statief site maar dat was te simpel voor me. Ik wilde iets dat dynamiek is. Zo, een blog was de beste oplossing.
Na, heb ik over de taal gedacht. Frans is mijn moedertaak maar in de wereld van informatica, Engels is de norm. Zo dat was logisch dat mijn blog in Engels is. Na, zeg ik mezelf stront en ik heb een Franse blog en een Nederlandse blog gecreëerd. Ook, sorry voor mijn slecht Nederland.

Zo, hier gaan we.

Maar, over wat zal ik hier praten ?
Om eerlijk te zijn, ik weet het nog niet. Ik zal waarschijnlijk over informatica en wat is er gaande in mijn kleine wereld praten. Misschien een dag zal ik een post over hoe heb ik mijn PixelFed instance gecreëerd. Maar nu, weet ik het nog niet.